Zakelijk.

Of het nu gaat om een kantoor, horeca gelegenheid of een theaterfoyer, een goed doordacht interieurontwerp is van groot belang. Je wilt dat je medewerkers een fijne werkomgeving hebben, je klanten of gasten zich prettig voelen en dat je bedrijf de juiste uitstraling heeft, passend bij het merk en de huisstijl.
Maar er zijn ook praktische zaken om rekening mee te houden, denk aan brandveiligheid en nu ook de nieuwe 1,5 meter samenleving.

Foto’s door Annefleur Verbaas

Werkwijze.

Ik kom eerst langs voor een intakegesprek; om de ruimte te bekijken, kennis te maken en de wensen te bespreken, dit is vrijblijvend en kost niets.
Na het intake gesprek ontvang je een offerte met daarin de besproken opties gespecificeerd.

Wanneer de offerte akkoord is ga ik aan de slag met een moodboard en sfeerkaart, afgestemd op de wensen en de identiteit van het bedrijf.
Deze presenteer ik aan je, waarna ik aan de hand van de feedback aan de slag ga met het voorlopig ontwerp.
Het ontwerp kom ik op A3 formaat, voorzien van stalen waar mogelijk presenteren.

Mocht je nog iets aangepast willen zien in het ontwerp zoek ik hier een alternatief voor, waarna je het definitieve ontwerp digitaal toegestuurd krijgt.
Hierbij ontvang je, indien van toepassing, ook een shoplist zodat je alles meteen aan kunt schaffen.
Óf , als je alles uit handen wilt geven, zorg ik ervoor dat alles aangeschaft, geregeld en gestyled wordt. Hier wordt dan een aparte offerte voor gestuurd na het aanleveren van het voorlopig ontwerp.

 

De verschillende opties.

Hieronder staan de verschillende diensten welke ik kan leveren.
Heb je een goede basis qua meubilair maar mis je sfeer en wil je graag de puntjes op de i zetten, dan kun je voor het stylingadvies kiezen. Wil je het grootser aanpakken, of heb je een nieuw horeca- of kantoorpand en heb je geen idee waar te beginnen, dan maak ik graag een totaalontwerp voor je.
Losse onderdelen uit de twee pakketten zijn ook bespreekbaar, zo kun je het basis advies bijvoorbeeld uitbreiden met een lichtplan.

 

Stylingadvies
Intakegesprek
Moodboard met sfeerimpressie als leidraad
Indelingsadvies op 2D plattegrond
Kleuradvies
Accessoireplan
Adviesgesprek
Shoplist
Ingebonden boekwerk van het advies, waarmee je aan de slag kunt.

 

Totaalontwerp
Intakegesprek
Moodboard
Indelingsadvies op 2D plattegrond
3D aanzichten
Kleur- en materiaaladvies (muren, raamdecoratie, vloer)
Echte stalen van materialen waar mogelijk
Meubel- en accessoireplan
Lichtplan
Adviesgesprek
Shoplist (digitaal)
Ingebonden boekwerk met daarin het advies

 

Shoppen & stylen
Het aankopen van de geadviseerde meubels en accessoires kun je ook aan mij uitbesteden. Indien gewenst zorg ik er ook voor dat alles mooi gestyled in de ruimte geplaatst wordt.

 

Maatwerk meubilair
In sommige ruimtes is maatwerk meubilair praktischer, maar er kan natuurlijk ook voor maatwerk meubilair gekozen worden simpelweg omdat er dan veel meer keuzevrijheid is, en het meubel helemaal afgestemd kan worden op de ruimte en wensen.
Ik kan de tekeningen hiervoor maken en de realisatie begeleiden samen met een meubelmaker uit mijn netwerk.

 

Realisatie
Na het presenteren van het ontwerp kan de uitvoering beginnen, hierbij kan ik je ondersteunen of al het werk uit handen nemen. In dat geval draag ik zorg voor alle bestellingen en heb ik contact met de leveranciers en professionals om de werkzaamheden uit te voeren. Zodra alle werkzaamheden afgerond zijn, plaats ik al het meubilair in de ruimte en zorg ik dat alles gestyled wordt met de nieuwe accessoires.