Particulier.

Heb je plannen om te verhuizen of wil je je huidige interieur opfrissen maar heb je geen idee hoe? Of het nu om een hele woning of een kamer gaat, ik denk graag met je mee!
 Geen mens is hetzelfde en ieder huis en iedere woonwens is verschillend. En dat maakt mijn werk juist zo leuk! Na iedere vrijblijvende intake gesprek maak ik een offerte op maat, zo betaal je ook nooit teveel.

Flitsadviezen doe ik alleen bij bestaande klanten, omdat ik het liefst een ontwerp maak wat echt past bij jou.
Tijdens een intakegesprek hoor ik graag alles over je wensen en eisen voor het nieuwe interieur, wat je voorkeuren zijn qua stijl en kleur en wat je absoluut niet mooi vindt, maar ook leer ik jou graag kennen. Zodat het uiteindelijke ontwerp perfect past!

Werkwijze.

Ik kom eerst langs voor een intakegesprek; om kennis te maken en je wensen te bespreken, dit is vrijblijvend en kost je niets, behalve reiskosten buiten omgeving Rotterdam. Na het kennismakingsgesprek ontvang je een offerte met daarin de besproken opties gespecificeerd. Indien gewenst kan ik een aantal onderdelen als optioneel erin zetten, zodat je op basis van de offerte een keuze kunt maken of je dit meegenomen wilt hebben in het ontwerp; denk hierbij aan 3D visualisaties of maatwerk meubilair.

Wanneer de offerte akkoord is vertaal ik je woonwensen naar een moodboard, deze presenteer ik aan je (bij afname totaalontwerp) waarna ik aan de hand van je feedback aan de slag ga met het ontwerp.
Het ontwerp kom ik op A3 formaat, voorzien van stalen waar mogelijk, bij je presenteren.

Mocht je nog iets aangepast willen zien in het ontwerp zoek ik hier een alternatief voor, waarna je het definitieve ontwerp digitaal toegestuurd krijgt.
Hierbij ontvang je, indien van toepassing, ook een shoplist zodat je alles meteen aan kunt schaffen.
Óf , als je alles uit handen wilt geven, zorg ik ervoor dat alles aangeschaft, geregeld en gestyled wordt. Hier wordt een aparte offerte voor gestuurd.

 

 

De verschillende opties.

Hieronder staan de verschillende diensten welke ik kan leveren.
Heb je een goede basis qua meubilair maar mis je sfeer en wil je graag de puntjes op de i zetten, dan kun je voor het stylingadvies kiezen. Wil je het grootser aanpakken, of ga je verhuizen en heb je geen idee waar te beginnen, dan maak ik graag een totaalontwerp voor je.
Losse onderdelen uit de twee pakketten zijn ook bespreekbaar, zo kun je het basis advies bijvoorbeeld uitbreiden met een lichtplan.

 

Stylingadvies
Intakegesprek
Moodboard met sfeerimpressie als leidraad
Indelingsadvies op 2D plattegrond
Kleuradvies
Accessoireplan
Adviesgesprek
Shoplist
Ingebonden boekwerk van het advies, waarmee je aan de slag kunt.

 

Totaalontwerp
Intakegesprek
Moodboard
Indelingsadvies op 2D plattegrond
3D aanzichten
Kleur- en materiaaladvies (muren, raamdecoratie, vloer)
Echte stalen van materialen waar mogelijk
Meubel- en accessoireplan
Lichtplan
Adviesgesprek
Shoplist (digitaal)
Ingebonden boekwerk met daarin het advies

 

Shoppen & stylen
Het aankopen van de geadviseerde meubels en accessoires kun je ook aan mij uitbesteden. Indien gewenst zorg ik er ook voor dat alles mooi gestyled in je woning geplaatst wordt.

 

Maatwerk meubilair
In sommige ruimtes is een maatwerk meubel praktischer, maar er kan natuurlijk ook voor maatwerk meubilair gekozen worden simpelweg omdat er dan veel meer keuzevrijheid is, en het meubel helemaal afgestemd kan worden op je wensen.
Ik kan de tekeningen hiervoor maken en de realisatie begeleiden samen met een meubelmaker uit mijn netwerk.


Realisatie
Na het presenteren van het ontwerp kan de uitvoering beginnen, hierbij kan ik je ondersteunen of al het werk uit handen nemen. In dat geval draag ik zorg voor alle bestellingen en heb ik contact met de leveranciers en professionals om de werkzaamheden uit te voeren. Zodra alle werkzaamheden afgerond zijn, plaats ik al het meubilair in de ruimte en zorg ik dat alles gestyled wordt met de nieuwe accessoires.

Tarieven.

Een interieuradvies is altijd maatwerk, iedere woonwens en woning is anders, daarom maak ik altijd na het kennismakingsgesprek een offerte op maat.
Om een indicatie te geven staan hieronder de vanaf prijzen voor de hierboven genoemde pakketten voor een woonkamer.

Stylingadvies 
Vanaf € 1100,-

Totaalontwerp  
Vanaf € 1950,-

Maatwerk meubilair tekeningen
Vanaf € 425,-

Voor het shoppen & stylen maak ik een offerte na het presenteren van het ontwerp.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
Bovenstaande tarieven zijn exclusief reis- en parkeerkosten.
Buiten een straal van 15 km rondom Rotterdam reken ik € 0,30 per km vice versa.