Over Ree.

Mijn liefde voor interieur is in de afgelopen 10 jaar steeds meer gegroeid en sinds 6 jaar heb ik hier mijn werk van gemaakt. Maar laat ik bij het begin, beginnen!

Sinds 2010 werk ik projectmatig voor BNS Crisp, de beroepsvereniging voor o.a. interieurstylisten, waar mijn liefde voor interieur aangewakkerd is. Inmiddels ruim 10 jaar later werk ik nog steeds met enige regelmaat voor BNS Crisp en ben ik zelf ook lid.

In 2014 heb ik samen met Annefleur Verbaas de Verbaasde Ree opgericht. Mocht je de link naar deze niet alledaagse bedrijfsnaam nog niet gelegd hebben, check onze achternamen even.
De Verbaasde Ree verkoopt vintage meubels en accessoires en vanzelf rolden we in interieurontwerp, zakelijke opdrachtgevers wilden steeds vaker meer dan alleen meubels kopen en vroegen ons mee te denken over de verdere inrichting.

Na een aantal zakelijke projecten besloot ik in 2018 de opleiding interieurstyling en interieurontwerpen te volgen bij NIA academie, om meer kennis te vergaren, te kunnen onderbouwen waaróm ik bepaalde keuzes maak en de ontwerpen beter te kunnen visualiseren voor klanten.
Na mijn opleiding heb ik voor een aantal particuliere klanten een ontwerp mogen maken voor hun woning, heel anders dan zakelijke opdrachten, maar ook dit vond ik fantastisch!

Kort geleden heb ik ook een ontwerp voor een kleinschalig theater in Rotterdam afgerond en nu ben ik bezig met een ontwerp voor 3 model- loftwoningen van hout, volledig modulair en circulair. Ik houd van deze afwisseling in mijn werk.

Mijn stijl is divers en mijn ontwerpen ook, een rustig ton-sur-ton interieur in naturellen vind ik fantastisch maar ik houd ook van kleur en opvallende accessoires en meubels.

Ik werk met veel verschillende merken maar mijn persoonlijke voorkeur ligt bij o.a. HKliving, Hay, Fest Amsterdam, Seletti en natuurlijk vintage.
Voor verf werk ik het liefst met Fairf; een vrij jong Nederlands bedrijf met plantaardige muurverven en lakken op waterbasis. Raamdecoratie shop ik graag bij Karwei, waar nu ook een collectie van volledig gerecyclede stoffen verkrijgbaar is.

Hieronder een sneak peak in mijn interieur!

Interieur.studioree
Interieur.studio.ree